god natt

Sitter och kollar lite halvt på Wallander samtidigt som jag sitter vid datorn.. Vill inte att det ska bli måndag, för på måndagsmornar har jag mönsterkonstruktion på data i två timmar, inget vidare kul.. men det som räddar dagen är att det är sömnad resten av dagen.  Efter skolan kommer mamma och hämtar mig, så åker jag till Wille som fyller år imorgon! Grattis gubben♥
God natt!

-

Dagen har gått åt till städnig  av rummet, rensning av kläder i mina garderober och plugg.
Skönt att få mer plats i mina garderober, innan har alla kläder legat som pakade sillar, haha.


sunday

igår. love!♥


Idag vakna jag upp med Wille bredvid mig, han åkte precis.. snart ska jag städa mitt rum och plugga inför engelska provet som är på tisdag..

Later !

on my way

Snart drar jag iväg till Emma och spenderar kvällen där med endel av tjejerna, blir nog filmtittande &myspys!

Vi hörs!

awesome













Riktigt bra kväll! Love

cosy

Ligger i sängen och läser och bara tar de lungt, vid fyra ska jag möta upp Erica på rece och så tar vi bussen tillsammans till Motala.


What if I was you

Vaknade runt halv tio, och satte igång med sömnadsläxan som jag inte blev klar med igår.. oväntat? naee..
Men nu är jag iallafall klar med den, sköönt!
Igår gjorde jag ett fynd, min bror har en systemkamera som han knappt använder och som jag har lånat väldigt länge. Så eftersom att han aldrig använder den tänkte jag att jag kanske kunde köpa den. Och ja de fick jag, för halva priset av vad den en gång kostat. Och det var ett bra pris för en systemkamera tycker jag.  Så nu äger jag en systemkamera=D Det är så mycket roligare att ta bilder med en sån.

Nu ska jag bara ta de lungt, medans nästan alla andra är i skolan, hihi!

Later

pankakes

Har precis mumsat i mig pannkakor, snart ska jag sätta på en film och njuta av att jag har ledigt imorgon, vilket innebär sovmorgon!



Later

just don`t

Kom hem från skolan för nån timme sen, har tänkt att jag ska sätta igång att plugga snart.. För imorgon är våran klass ledig för att våra lärare ska till borås på möte. Så vi har fått en läxa, modellritnigar och läggbilder. Inte de roligaste men jag ska försöka att bli klar med det idag så jag slipper göra det imorgon.
Imorgon kväll bär det av till Motala för att fira Frida som fyller år idag, grattis frida!♥
Blir middag och så kommer vi nog festa till det lite!

dagens:                                                                       





bildbomb!

27/1

Nu är jag trött på det är vädret, tog mig en timme idag att komma till malmslätt för att alla bussar är så sega..
Efter skolan åkte jag iallafall till Wille vi bakade våran specialare, kladdkaka! Funkar alltid och mycket lätt att göra.
Ikväll ska jag sova tidigt, är så himla trött.. skolan tar all energi!

godnatt!


love!

-

Sitter och kollar på ett program på fyran som handlar om kvinnor som inte kan få barn. Som då kan ge sitt ägg respektive spermie till en annan kvinna som kan få barn, som föder barnet åt dem. Ganska skumt.. detta får man inte göra i Sverige, men i Indien är det tydligen lagligt. Det är ju bra för kvinnor som inte kan få barn och samtidigt bra för hon som föder barnet eftersom att hon får mycket pengar. Dom flesta som föder barnen är fattiga och är i behov av pengarna, men det kan ju inte vara kul att bära på ett barn i nio månader och sedan inte få behålla det..
Nog om det, snart är det dags för Paradise hotel sen ska jag sova.

Så, god natt(:

bring it on

Rotade i mammas garderober och hittade två snygga kavajer, kommer definitivt att användas!





Efter skolan hämtade mamma upp mig och vi åkte till gymmet och tränade. När vi kom hem satte jag igång med att plugga..
Nu ska jag nog lacka om naglarna och titta på tv
Bye!

25/2

Mönster konstruktion på dator, sömnad, sömnadsprov, jaa det har varit en jobbig dag.
Direkt efter skolan mötte jag upp mamma på stan, för att leta efter ett transparent linne, som jag fann på J.C, hittade även en t-shirt. Är helt utmattad, så nu liggar jag i soffan efter att ha ätit varma mackor. Kommer noga stanna här hela kvällen, det är ju paradise hotel ikväll, får inte missas!


Later

just like you want it

Söndagar är inte min favorit, egentligen borde det inte vara någon skilldnad på söndagar eller andra dagar. Men jag antar att jag inte gillar söndagar för att en ny skolvecka väntar dagen efter...
Idag har jag vart hos min moster och fikat med mamma, mormor, morfar, kusin och hans flickvän.
Nu ska jag kolla på Johan Falk.

Later

months away

Ute är det mörkt och trist, jag längtar efter sol och värme! Visst är det mysigt med vinter och snö, men nu vill jag ha vår! Ska bli kul att få ta på sig skinnjackan, conversen och shorts igen. Men jag vet att det kommer dröja ett tag...
Jag är nog inte den enda som längtar.


Bye

A time you never can go back to

Har varit och köpt en stor påse lösgodis,  mamma och jag har kollat på en gammal film när jag mina bröder och kusiner var små, riktigt roligt! Man vill bara bli liten igen när man ser den..
Har en hemmakväll ikväll med mamma, var längesen jag var hemma en lördag med henne.
Idag har jag bara tagit det lungt, tittat ikapp lite paradise hotell avsnitt och städat lite.


Later

23/2

Igår efter skolan tog jag frida, erica och jossan bussen in till stan för en fika. Pratade och hade det mysigt, sen mötte jag upp Wille och vi gick till Ming och åt. Kina mat är bland de godaste som finns,så min mage var helt proppad när vi gick därifrån.. Kvällen avslutades hemma hos mig, med Let`s dance och O.C.


Tänkte visa lite av vad jag sytt:

egen designades byxor med nitar nertill och vid fickorna.


chinos

egendesignad kjol, med dragkedja i mitten och där nere.

provkjol

provskjorta




tired

sitter och kollar på Let`s dance med wille, jag är trött och proppmätt efter att ha ätit på Ming.
Så jag orkar inte skriva något, nu ska vi fortsätta kolla, och sedan sätta på några O.C avsnitt skulle jag tro.
Skriver mer imorgon. Bye

peace and love?

Beslutsångest? Ja lite grann.. om jag ska följa med till Peace and love i sommar eller inte. Skulle ju vara grymt roligt med tjejerna. Om jag inte skulle följa med skulle jag bara ångra mig när dom åker i sommar. Så de lutar åt att jag följer med! Avbeställnings skydd finns att köpa, så jag kan ju ångra mig två dagar innnan. Vad jag pladdrar..


Ikväll beställs biljetterna, så jag måste bestämma mig. Hmm JAG FÖLJER MED!!!!!


Jobbig dag med bara kärnämnen och idrott..  bättre var det att komma hem o va med min plutt!


dagens:


new in

Idag blev jag klar med provskjortan, tänkte att jag skulle visa alla plagg jag sytt nån dag.
Dagen började med en timmas invals information, det finns hur många kurser som helst att välja mellan. Så valen kommer bli svårt... En glad nyhet var att det inte var någon matte idag, så slutade två. Åkte hem och så frågade mamma om jag ville följa med till Ikano, har kännt mig shopping sugen länge så jag följde med. Blev endel shopping, mycket fynd! Det är så mycket rea nu.


new in:



suddig mobil bild..



- +- +

Åkte aldrig in till stan idag hade ingen ork till att fixa mig haha. Så jag har bakat kladdkaka till min bröder och mig, dem smällde i sig hela kakan. Men jag har gjort en till, som jag tänkte bjuda tjejerna i skolan på imorgon. Och så har jag lackat om naglarna. Finns inte så mycket roligt att skriva, när det enda jag gjort idag är att jag varit hemma. I och för sig är det ganska skönt, men hade varit roligt att göra något. Hade ju chansen att följa med till Romme, vilket jag igår kväll tyckte var ointressant för stunden.. Men de får bli en annan gång! Nu ska jag fixa nått att äta, och invänta att mamma ska komma hem, vilket kommer va sent ikväll.. Så får se om jag är vaken.



bjuder på en härlig sommarbild, från när jag och tjejerna på bilden tältade på en ö i Loftahammar, riktigt mysigt var det!

for you

Vaknade för en halvtimme sen, var grymt skönt att få sova ut! Ska snart hem till min bror och äta, sen vet jag inte vart dagen leder vet bara att jag MÅSTE plugga matte..  Glömde berätta att igår i skolan hade Matilda i min klass loppis, hon sålde kläder som hon inte ville ha. Det var allt från kläder, ringar, halsband, örhängen och skor och det var väldigt fina grejer! Jag kom hem med en tröja och två nya ringar för bara 100 kronor, deni! Väldigt roligt var det också, alla var helt exalterade och kämpade för att få det man ville ha, haha.

Lateer

a long day

Hallå, var jätte skönt att börja dagen med en sovmorgon. Dagen rullade på, sydde på skjortan hela dagen, så nu är det inte mycket kvar. Slutade halv fem då åkte jag till stan en snabbis, hittade två par udda men snygga leggings. Sen åkte jag hem till lovisa, efter ett tag kom även Millan och Emma. Frammåt kvällen åkte vi in till Steves och åt. Imorgon är det ju studiedag, men vet inte vad jag ska hitta på, först sova ut. Jag är sugen på att shoppa, men får se imorgon.
Go natt <3

dagens:



leggingsen jag köpte idag






bilder från fjällen, med wille




































nattinatti

Sitter och kollar på scream 2 på feman, och dricker cola. Är inne i en period då jag dricker cola hela tiden, så är det med allt nästan, jag äter nått ett tag sen tröttnar jag och börjar äta/dricka nått annat istället.
Känns som att jag bara är vaken för att jag har sovmorgon imorgon , fast i och försig vill jag inte sova än, är skönt att bara sitta framför tv och datorn o glo..(; men snart ska jag nog sova,
god natt!

mums

De blir nog inga bilder ikväll, för sladden till kameran är hos min bror.. men imorgon blir det bilder!
Snart kommer pappa med en kebabrulle till mig, mums! Resten av kvällen ska jag bara ta de lungt som jag gjort hela dan, kanske se Johan Falk filmen.

Vi hörss!

-

Det går inte så bra med mitt pluggande, eller rättare sagt så har jag inte börjat.. matte är så tråkigt! Jag har iallafall städat lite, så att mamma blir glad när hon kommer hem från fjällen på tisdag. Ska bli skönt att hon kommer hem, så det blir lite ordning här hemma, alltid när mamma är borta är det jag som får göra allt känns det som...
Jag skulle vilja fixa en fin design, men jag har inte en anning om hur man gör.. så om nån kan, uppskattar jag gärna lite hjälp(:
Senare tänkte jag lägga in lite bilder från jullovet då wille och jag var i fjällen,


lateeer

hold my hand and never let me go

Nu har wille åkt, idag ska jag plugga lite matte, städa, titta på tv och så kommer jag nog sitta endel vid datorn..
Känns skönt med sovmorgon till halv elva imorgon, och sen bara sömnad hela dagen. Ännu bättre med studiedag på tisdag!
Nu ska jag fortsätta att kolla på tv, sen börja plugga lite....
Byee

hemma

hallå, kom hem för ett tag sen, var trevligt att träffa tjejerna, åt och pratade. Sen gick vi vidare till skylten, men rapp är inget för mig så nu sitter jag här. Och snart kommer Wille, vi ska nog se på O.C som vi sett på i månader men är ändå bara på säsong 3. O.C är det bästa som visats på tv tycker jag, men några fler säsonger lär de ju inte bli..
På tal om något helt så längtar jag till sportlovet då jag och lovisa åker till Österrike.
Nu ska jag kolla på robinsson, byee

lördag

Hej! Nu har jag duschat och gjort iordning mig, ska snart in till stan med några tjejer och äta på Steves. Sen får vi se vart kvällen leder.. Idag har jag inte gjort alls mycket, mest tagit det lungt! Skönt att ta igen sig lite från veckan och få nya krafter till allt plugg i veckorna. Nu måste jag kila, bye!

Nytt försök

Hej! Har skaffat blogg förut, men då har det alltid slutat med att jag inte vetat vad jag ska skriva om.. men nu ger jag det ett nytt försök, och ser hur de går! Att skriva blogg, känns nästan som att skriva en dagbok för alla, tycker jag.. men i och försig kommer jag ju inte att skriva om personliga saker.. jaja. Hade tänk att jag skulle skriva lite om min vardag, festligheter, visa lite outfits och sådär.
Nu ska jag fortsätta med att inte göra nånting.. kanske kommer ett inlägg sen! Bye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0